UNI återvänder till avgörande stigande kanalstöd

UNI återvänder till avgörande stigande kanalstöd

  • UNI har brutit ut från en långsiktig fallande parallell kanal.
  • Priset handlas i en kortsiktig parallell stigande kanal.
  • Det finns stöd och motstånd på $ 3,60 respektive $ 5,50.

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs Bitcoin Billionaire och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.
Uniswap UNI

Uniswap (UNI) -priset har ökat sedan det bröt ut ur en fallande kanal den 5 november. Priset handlas för närvarande inom ett viktigt supportområde som kommer att vara avgörande för att upprätthålla den nuvarande uppåtgående trenden.

UNI-priset hade handlats inuti en fallande parallell kanal sedan den 20 september. Den 5 november nådde priset ett lågt värde på 1,75 dollar och började en uppåtgående rörelse och bröt ut från kanalen nästa dag.

  • Sedan dess har priset nått en lokal höjd på $ 4,25.
  • Närmaste större motståndsområde finns på $ 5,50.

En titt på två-timmarsdiagrammet visar att UNI handlar inom en kortfristig stigande parallell kanal där den för närvarande befinner sig på supportlinjen.

Dessutom handlar priset möjligen inuti en fallande kil, vilket normalt betraktas som ett hausseartat vändningsmönster.

Eftersom MACD minskar och RSI är under 50 finns det dock inga tydliga vändningstecken ännu. Å andra sidan finns det inte heller någon hausseartad avvikelse.

Därför, medan UNI-priset är på en lämplig plats för en studs, finns det inga tydliga tecken på att det kommer att göra det.

Framtida rörelse

Cryptocurrency-handlare @PostyXBT twittrade ett UNI-diagram och uppgav att så länge supportområdet $ 3,60 håller, kan priset gå hela vägen till $ 4,65.

Vid tidpunkten för pressen hade UNI återvänt till $ 3,60-nivån en gång till. Nivån kommer sannolikt att fungera som stöd och sammanfaller också med supportlinjen från den ovan nämnda stigande kanalen.

Därför är det troligt att det kommer att initiera ett steg uppåt, även om tekniska indikatorer ännu inte antyder att en sådan flyttning kommer att ske. En prishöjning kan sannolikt ta UNI mot nästa motståndsområde på 5,50 dollar.

I ett baisscenario kan en uppdelning orsaka en nedgång mot $ 3, vilket är 0,5 Fib retracement-nivån för det senaste rallyet.

UNI-priset är i färd med att validera en avgörande nivå av stöd. Trots detta finns det inga hausseartade vändningstecken än.

Huruvida UNI bryter ner från denna nivå eller inte kommer att vara avgörande för att bestämma trendens riktning.