BitMEX CEO pompt DeFi Token als Dave Portnoy Fails, Whats‘ Next on Their List?

Aangezien de crypto-markt aan de rand van een euforische fase staat, lijken de goedkeuringen van blokketenprojecten weer in de trend te zijn.

BitMEX CEO, Arthur Hayes, maakte het nieuws met een Tweet van het toetreden tot de DeFi stierenrennen, te beginnen met de opbrengstexploitatie van YFI (yearn.finance) token. Deze tweet nam hem de markten op 12 augustus jl. in beslag,

„Ik ben nu een verdomde boer. Lang leve de #Defi stierenmarkt. 加油!“

Na de $YAM dump, verhuisde hij naar $YFI. En, Inderdaad de DeFi-token heeft de pomp opgeleverd, de prijs van YFI springt naar pariteit met Bitcoin [BTC] met een high op $12015 op FTX.

Er is geen bewijs om de pomp te correleren met Hayes en de DeFi-markten zijn in een euforische fase door zelf. Vandaar dat ook hier correlatie geen oorzakelijk verband impliceert. Maar Hayes lijkt zeker te kiezen voor betere projecten dan Dave Portnoy.

Portnoy faalt wel

Dave Portnoy, de Amerikaanse internet beroemdheid en penny stock trader, probeert te profiteren van de vrije markt kenmerken van crypto door een toonaangevende pomp en dump regelingen. Op 15 augustus koos hij voor LINK.

Maar na een enorme stijging van 1000% ten opzichte van de dieptepunten dit jaar, lijkt LINK nu een daling te hebben ingezet. De procentuele daling van de piek naar de swing lows in LINK is 26,8%; op het moment van drukken staat LINK op $16,7.

Portnoy is veel te expliciet over zijn plannen, hij is van plan om penny stocks van de crypto markten te ‚pompen en te dumpen‘. Maar in plaats van Portnoy in de pomp and dump te betrekken, gaat de markt direct naar de dump. Portnoy’s fans die nieuw zijn in de crypto-ruimte zouden wel eens zeer teleurgesteld kunnen zijn.

Zijn meest recente aankoop was die van Orchidee [OXT], de prijsactie van OXT heeft tekenen van volumeverhoging of een pomp laten zien. De verticale lijn markeert de tijdlijn van de tweet van Portnoy.

Wat is het volgende?

Bovendien, terwijl Portnoy stelt dat ongereguleerde crypto-markten met liquiditeit veiliger zijn om te pompen omdat het buiten het bereik van de „SEC-muizen“ ligt. Echter, als een van de low cap aandelen worden gecategoriseerd als illegale veiligheid, Portnoy zou kunnen kijken naar de mogelijkheid van een rap sheet van de Amerikaanse regelgevende instantie.

Een tijdje terug kondigt Arthur Hayes zijn interesse in Polkadot ($DOT) aan. De penning heeft al meer dan 120% gepompt sinds het uitbreken van de consolidatiegraad sinds de lancering.

De twijfels in de hoofden van de investeerders zullen nu rond het feit zijn dat $DOT de volgende $LINK zal zijn die als winst het boeken en de liquidatie van longs volgt.